Αισθητική Οδοντιατρική

pallis smileΑισθητική οδοντιατρική ονομάζεται ο κλάδος της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο την βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών και γενικότερα του στόματος. Παρόλα αυτά η αισθητική οδοντιατρική διατηρεί τις βασικές αρχές της κλασσικής οδοντιατρικής.

Πηγή: wikipedia.org

Η αισθητική οδοντιατρική ασχολείται με περιστατικά τα οποία δεν αντιμετωπίζουν τις περισσότερες φορές κάποιο ιατρικό πρόβλημα, όπως τερηδόνα ή έλλειψη κάποιου δοντιού, όμως ο ασθενής επιθυμεί την αισθητική παρέμβαση του οδοντιάτρου με στόχο την βελτίωση του χαμόγελου του.

Η αισθητική οδοντιατρική προσπαθεί με τις παρεμβάσεις της να προσεγγίσει τον φυσικό τρόπο κατασκευής των δοντιών, πετυχαίνοντας ένα άριστο και φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα. Τα σημερινά σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις αισθητικές παρεμβάσεις προσεγγίζουν την δομή του φυσικού δοντιού, προσδίδοντας μεγαλύτερη φυσικότητα στο τεχνητό δόντι. Επιπλέον οι σύγχρονοι τρόποι παρέμβασης των οδοντιάτρων στα δόντια γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι όποιες φθορές των φυσικών δοντιών.

Συνεπώς η Αισθητική Οδοντιατρική προσπαθεί έτσι με όσο το δυνατό ελάχιστο κόστος οδοντικών ιστών, να διορθώνει προβλήματα που αφορούν ή το σχήμα ή το μέγεθος ή την διάταξη των δοντιών έτσι ώστε να φαίνονται πιο ίσια, πιο φωτεινά και το χαμόγελο λαμπερό και φωτεινό.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αισθητική οδοντιατρική είναι:

Κίτρινα ή “λεκιασμένα” δόντια

Κενά ανάμεσα στα δόντια

Ορθοδοντικά προβλήματα

Μεταλλικά (μαύρα) σφραγίσματα

Ανισοϋψή ή ανισομεγέθη δόντια

Υπερτροφικά ή άνισοϋψή ούλα

Σπασμένα / Ραγισμένα δόντια

Δόντια που λείπουν

Μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:

Όψεις Πορσελάνης (Bonding)

Όψεις από Σύνθετη Ρητίνη Νανοτεχνολογίας

Εμφράξεις από Σύνθετη Ρητίνη - Απλές και Σύνθετες

Λευκάνσεις

Πρόσβαση

Το ιατρείο βρίσκεται:

Σόλωνος 45, Κολωνάκι Αθήνα, 10672

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Τηλ: +30 210 3619608

Τηλ: +30 210 3611218

Κιν: +30 693 2444818

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρες Ραντεβού

Οι ώρες λειτουργίας του ιατρείου μας είναι:

  • Δευτέρα: 15:00 - 21:00
  • Τρίτη: 09:00 - 19:00
  • Τετάρτη: 15:00 - 21:00
  • Πέμπτη: 09:00 - 19:00
  • Παρασκευή: 09:00 - 14:00

Ο ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού.